ANOTIMPURI CU POVEȘTI

Image

  • Durata spectacolului: 45 min.
  • Spectacol de Aneta Forna Christu
  • Ilustrația muzicală: Dicran Asarian
  • Vârsta: 3 - 8 ani
  • In distribuție: Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan

Un spectacol interactiv în care toți copiii de grădiniță și nu numai, sunt invitați să descopere împreună cu Claudia și Vlăduț, care-i cel mai frumos anotimp. Toți invitații participă cu voioșie la toate acțiunile poveștilor ce aparțin fiecărui anotimp.

Sunt povești deja cunoscute din lecturile ascultate la grădiniță sau acasă, dar aici, pe scena teatrului, prind viața dăruită cu talent de îndrăgiții actori ai teatrului constănțean.

Și marea și stelele și vrăbiuța și cerul și rândunelele și mărul și cioara și ursulețul și brăduțul, ba chiar și nepoțica, bunicul, cățelul, pisica, șoricica ce vor reuși să scoată ridichea uriașă – toți îi solicită pe micuții spectatori să-i ajute când au nevoie, să se bucure şi să cânte împreună cu ei.

Cu toţii vor învăţa şi ce este aceea o enigmă dar şi faptul că toate anotimpurile sunt frumoase pentru că fiecare anotimp, „are farmecul lui sfânt”. Nu-i aşa? Și dacă vreți să vă convingeți, veniți să cântați și să vă bucurați vizionând „Anotimpuri cu povesti”! Cu siguranță vă veți simți foarte bine.


1.jpg 2.jpg 3.jpg