Premiile și recunoașterile noastre

În anul 2006 Teatrul pentru Copii și Tineret a obținut Premiul pentru cel mai bun spectacol străin la Festivalul Magic Courtain în Bulgaria.

In anul 2007 a obținut premiul Uniunii Teatrale Turce (TOBAV) pentru spectacolul „Magia circului”.

În anul 2007 a participat cu spectacolul “Motanul încălţat” la Festivalul Internațional „Ţăndărică” obținând Premiul pentru introducerea tehnologiei digitale în teatrul de animație (video-proiecția).

În anul 2008 a obţinut Premiul pentru imagistică cu spectacolul „Visele” la Festivalurile “Țăndărică”- București și “Gulliver” – Galaţi.

În anul 2009 Directorul teatrului, Lică Gherghilescu a obţinut PREMIUL DE EXCELENŢĂ ÎN ANIMAŢIA ROMÂNEASCĂ din partea U.N.I.M.A. și Diploma pentru management cultural.

În anul 2011, actrița Aneta Forna Christu a obținut PREMIUL UNITER pentru teatru de păpuși.

În anul 2011, Lică Gherghilescu a obținut PREMIUL PENTRU REGIE cu spectacolul „Inimă rece”, la Festivalul Gulliver - Galați.

În anul 2016 - Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” a participat cu piesa MICA SIRENĂ la FESTIVALUL INTERNAȚIONAL AL TEATRELOR DE PĂPUȘI ȘI MARIONETE „PUCK” (ediția a 15-a) din CLUJ-NAPOCA, echipa din spectacol reușind performanța de a-i fi decernate trei premii: PREMIUL PENTRU SCENOGRAFIE – EUGENIA TĂRĂȘESCU-JIANU, PREMIUL PENTRU MUZICĂ – ALEXANDRU BEREHOI, PREMIUL DE INTERPRETARE INDIVIDUALĂ PENTRU PERSONAJUL MICA SIRENĂ – DANIELA MANOLACHE.