Spectacolul MITURI DOBROGENE – dedicat ZILEI DOBROGEI 2023

vineri, 10 noiembrie 2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Constanța, 10.11.2023

Spectacolul MITURI DOBROGENE pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” (spectacol dedicat ZILEI DOBROGEI 2023)

In ziua de MARȚI, 14 NOIEMBRIE 2023, de la ora 17.00, Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” vă invită la spectacolul aniversar MITURI DOBROGENE dedicat ZILEI DOBROGEI 2023 (se împlinesc 145 de ani de la Unirea Dobrogei cu România).

Spectacolul este realizat în parteneriat cu Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța și reprezintă o adaptare după legendele spațiului dobrogean publicate în „Poveștile Mării Negre”, antologie aparținând scriitorului Cristian Cealera. Spectacolul este recomandat etapei de vârstă 10+.

afisnoudobrogea.jpg

Regia artistică a spectacolului este semnată de Aurel Palade, muzica originală îi aparține lui Erin Dăneț iar scenografia și costumele au fost realizate de Elena Cozlovschi. În distribuție: Grațian Prisacariu, Emanuel Cristoiu, Adi Gheo, Dan Cojocaru și studenții: Francisc Rotaru, Claudiu-Daniel Popa, Gabriel Roșu, Dumitru Alin Romulus Samfiroiu, Tudor Cioboteanu, Betty Blumetti, Leticia Albu.

Accesul la spectacolul dedicat Zilei Dobrogei este gratuit, în limita locurilor disponibile.