COMUNICAT DE PRESĂ – Premieră spectacol „POVESTEA DEGEȚELULUI POZNAȘ” la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”

vineri, 29 septembrie 2023

SÂMBĂTĂ, 07 OCTOMBRIE 2023, orele 10.30 și 12.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” are loc premiera spectacolului „POVESTEA DEGEȚELULUI POZNAȘ”, pe un text aparținând lui Matei Vișniec, cel mai titrat dramaturg român contemporan.

Regia artistică este semnată de regizorul Gheorghe Balint, conceptul scenografic și păpușile au fost realizate de Tünde Tomos, secondată ca asistent de scenografie de Daniel Pál. Muzica îi aparține compozitorului Ciprian Manta.

Spectacolul, recomandat etapei de vârstă 3+, prezintă povestea unei fetițe nostime, micuța Larisa, cea care își pierde degețelul preferat și însoțită de ursulețul cel haios, pleacă în căutarea lui...Alături de Larisa și Ursuleț, îi veți întâlni pe Mama, Zâna cea bună, Doctorul, Magicianul, Vrăjitoarea, un Marțian grădinar dar și câțiva copii marțieni.

În distribuție, copiii îi vor întâlni pe actorii: Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Claudia Brădescu, Grațian Prisacariu, Daniel Minciună, Ion Ciolan.