Comunicat de presă – 20 de ani aniversari, 28 ianuarie 2023

luni, 23 ianuarie 2023

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023 se împlinesc 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la inițiativa actorului Lică Gherghilescu. Sub bagheta maestrului, timp de 17 ani, mai apoi a domnului Romică Stan și în prezent, a domnului Aurel Palade, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională.

Astfel, cu prilejul acestui eveniment deosebit, va avea loc la ORA 19.00 premiera spectacolului pentru tineret (14+) „PREȚUL DEMNITĂȚII”, o poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei. Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe ... absurde în care limitele răului nu suportă bariere. Regia artistică îi aparține domnului Lică Gherghilescu. Scenografia spectacolului a fost realizată de Mihai Constantin Ranin. Traducerea și adaptarea textului aparțin Ingăi Marcu.

Evenimentul se va desfășura în familia teatrului alături de invitați și colegi, iar pe publicul spectator îl așteptăm să vizioneze spectacolul în săptămânile ce urmează.